Send forespørsel

Møt vår kursvert: Sarah Johansen

Sarah Johansen er den ferskeste av konferansevertene på Meet, men med kun tre måneder fartstid har hun stålkontroll på rollen sin. Hun har ansvar for den delen av Meet som består av alle de nyoppussede og toppmoderne lokalene.

“Det jeg liker så godt med jobben min, er at jeg får jobbe tett på ulike mennesker. Jeg merker også at Meet er et veldig sporty sted, noe som smitter over på de som er her!“ svarer Sarah entusiastisk når hun blir spurt om jobben som kursvert.

Her er ingen dag er lik. Dette er noe de fleste trekker frem som det beste med jobben sin her. På Meet møter vi mange spennende mennesker som kommer med ulike behov, ønsker og utfordringer, hver dag.

Mange gjester har planlagt besøket sitt ned i minste detalj selv, mens andre håper at de ansatte skal komme med forslag til gode løsninger for dem. Sarah er enig i at den kreative delen av jobben er en av de beste.
“Det som er ekstra artig, er når vi kan være kreative sammen med gjester som ikke har bestemt alt på forhånd." Sier hun.

Kreativiteten har ganske få grenser på Meet. Konferansevertene har vært vitner til alt fra bilutstillinger, kokkekunster, hemmelige produktmøter hvor hele grupperom må dekkes til med flipover-ark, og store kosedyr-maskoter som har minglet med resten av gjestene.

“Det skjer så mye forskjellig her på huset, og veldig ofte er det høyaktuelle ting som kommer på nyhetene i ettertid. Man blir litt stolt når man ser Meet på TV. Vi er her det skjer.”

Kursvert Sara Johansen i Meet Ullevaal sine lokaler
1 av 15        
Skriv utSkriv ut