Send forespørsel

Nøkkelen til en vellykket konferanse

Noen enkle detaljer kan være med å avgjøre om konferansen blir vellykket eller ei. Her er våre beste tips!

Planlegging
God kommunikasjon mellom kunden og konferansesenteret er helt avgjørende for å lykkes med konferanser. På den måten sikrer vi at du får en skreddersydd opplevelse etter dine ønsker. 

Fasiliteter
Fasiliteter er en viktig del av alle profesjonelle arrangementer. De fleste konferansedeltakere ankommer lokalet med forventninger om flotte oppholdsrom og særlig tekniske fasiliteter på plass. Rundt fasilitetene kreves det hyggelig servicepersonell som gir opplevelsen det lille ekstra. Effektivitet
Felles for mange konferanser er at de skal romme mye informasjon og program i løpet av få timer eller dager. Først og fremst er det viktig at ikke informasjonsmengden overdrives - dette reduserer kvaliteten på arrangementet og sliter ut deltakerne. Trengs det ytterligere informasjon kan dette sendes ut på e-post i etterkant. For å sikre struktur og effektivitet anbefaler vi å sette en agenda god tid i forkant med en fullstendig oversikt over tidspunkter, foredragsholdere og aktiviteter. Dette har best sjanser for å lykkes dersom en person har ansvar for strukturen. 

Pauser og servering
Mat og pauser er viktige deler av enhver konferanse. Det sørger for at deltakerne holder energinivået, tålmodigheten og motivasjonen oppe. Samtidig tilrettelegger det for sosiale møter, en del som ofte er viktigere enn det rent faglige. I pausene bør snacks og mellommåltider være lett tilgjengelig. Til de lengre pausene setter deltakerne pris på større måltider som lunsj og/eller middag som bør være av god kvalitet. Mange gleder seg nemlig mest til denne delen av dagen!Beliggenhet
Beliggenhet er en avgjørende faktor i valget av konferanselokaler. Det er viktig at det er lett og effektiv vei for deltakerne - både av hensyn til tid og miljø. Derfor er det hensiktsmessig å arrangere konferanser nærme velutviklet offentlig transport. 
 
<< Forrige        3 av 17        Neste>>
Skriv utSkriv ut