Konferansemat - Buffeter - Meet Ullevaal
Send forespørsel

Buffeter på Meet Ullevaal

SPANSKE SMAKER kr. 525,- 


Tynnskivet lufttørket Serranoskinke med karamellisert fiken

9 måneder lagret Manchego med valnøtter, honning og ost av spansk sauemelk

Laks Cheviche med lime, agurk reddik og granateple

Scampi (økologisk) med chili og koriander

Marinert kyllinglår (Lun)

“Pincho moruno”: Krydret svinespyd (Lun)

Spansk spekepølse Fuet

Spansk potetsalat med oliven, bakt pepperfrukt og løk

Aspargesbønner med sitron, hvitløk og olivenolje

Sherrytomatsalat

Ferskt brød og hjemmelaget Aioli

Fra vårt konditori: et utvalg av “tapas”-desserter


OPPGRADERINGER


Portvinskokt chorizo kr. 45,- per person

Pata Negra med valnøtter og honning. Kuttes fra buffet pris kr. 200,- per hg.

Ovnsbakt oksefilet med kapers, sitron og persille kr. 85,- per person


 

SKALLDYRPLATEAU MEET kr. 698,- 


Fat på bordet, 4 personer pr fat

½ fersk kokt hummer

Kokt sjøkreps

Skallreker

Ferske østers ”mignonette”

Dampede blåskjell med chili og koriander

Kamskjell- og laksesashimi

Kokt Kongekrabbe

Skalldyrrøre

Hjemmelaget Aioli

Rød og Grønn Mojo

Broken gel ponzu

Kviteseidsmør

Brytebrød


TILLEGG

Et utvalg av ”tapas”- desserter fra vårt konditori kr. 65,- per person 


 

MEET KLASSISK kr. 525,- 


Kald mat
Cæsarsalat med kylling og bacon

Skalldyrrøre

Provenceskinke med honning og sennep

Spekeskinke med fiken og valnøtter

Roastbeef med tartarsaus

Røkt laks med pepperrot

Potetsalat

Eggerøre

Salat med aspargesbønner og syltet sitronskall

Brie de Meaux med konserver og muslibrød

Ferskt Brød, flatbrød og Kviteseid smør


Varm mat 

Asiatisk svinenakke med tilbehør

Torskefilet med tilbehør


Dessert 

Et utvalg av ”tapas”- desserter fra vårt konditori


 

NORSKE SMAKER kr. 555,- 


Fisk/skalldyr/kjøtt 

Råmarinert fisk med spirer

Skalldyrsalat med reker, kreps og dill

Varmrøkt laks med senneps-dilldressing

Et utvalg av norsk spekemat med hjemmelagde konserver

Rosastekt kalvemørbrad med kapers og persille 


Salater

Bakt potetsalat med creme fresh-fritert kapers

Blomkål, eple og reddikspirer

Aspargesbønnesalat

Syltede småløk med laurbær og einer

Syltede kantareller


Tilbehør

Ferskt brød og Kviteseidsmør

Flatbrød
Hjemmelaget eggerøre

Nyr


Oster

Holtefjellost fra Eiker gård med hjemmelaget syltetøy

Kraftkar fra Tingvoll med tomatmarmelade


Desserter 

Et utvalg fra vårt konditori 


Tillegg 

Konfitert and fra Holte Gård med tilbehør kr. 125,-


 

FISK OG SKALLDYR kr. 625,- 


Hummersalat
Dampede blåskjell, hvitvin, ramsløk

Ferske østers med pepperrot, eddik og vårløk

Ceviche med kamskjell med agurk, eple og mynte

Sashimi-laks med soya-sesam dressing

Sitrusgravet kveite med estragonemulsjon og dilleplegele

Scampi (økologisk) med chili og koriander

Ovnsbakt kveite med peperonata

Agurksalat med eplevinagrette og tørket oliven

Brokkolisalat med mango, spinat og grønnkål

Hjemmelaget Aioli og majones

Til dessert et utvalg av ”tapas”-desserter fra vårt konditori


ANNET 

 

Kaffe/te kr 30,- per person – servert på buffet kr. 20,- per person. 


 

 

Menyvalg må være oss i hende senest ti dager før arrangementsdato. Eventuelle allergier må meldes fra senest tre dager før ankomst. 


Buffeter serveres til min. 12 personer. Det må velges felles meny for hele selskapet. Alle priser er inkl. 25% mva. 


Last ned menyer
Skriv utSkriv ut