Konferansemat - Selskapsmenyer - Meet Ullevaal

Selskapsmenyer på Meet Ullevaal

FORRETTER  kr. 585,- per person


Carpaccio av kamskjell

Soubise med pepperrot, lakserogn, spiresalat, gelé med eple og mynte


Confitert kveite

Jordskokkrem med steinsopp, crudité av eple med spirer


Råmarinert Laks

Råreker, ponzu, pankocrisp, wasabi og brønnkarse



HOVEDRETTER

Pepperglasert slakterbiff

Fritert rotfrukt, syltet tomat, potetpuré med trøffel, pepperglace


Andeconfit

Karamellisert gulrotkrem, grønnsakscrudité, pommes boulangére og anissjy


Urtebakt lammemørbrad

Selleripuré, syltet kantarell og spinat, saltbakt bete, potetterte og sennepsestragonsaus



DESSERTER

Sitronterte med italiensk marengs, bringebærsorbet


Sjokoladeganache med karamellisert kokos, mangois og rørte jordbær


Epleterte, karamellis og hvit sjokolade

 



Sett sammen deres egen meny; velg forrett, hovedrett og dessert.

 

Menyvalg må være oss i hende senest ti dager før arrangementsdato. Eventuelle allergier må meldes fra senest tre dager før ankomst. Menyer serveres til min. 12 personer. Det må velges felles meny for hele selskapet. Alle priser er inkl. 25% mva. 


Skriv utSkriv ut