Selskapsmenyer på Meet Ullevaal

FORRETTER 



Hummersalat
Mangokrem, ferskost, lett syltet bete og fennikel cruditeè


Kamskjell mousselin
Med pistasjnøtter, maiskrem, pære- og timian gelè, syltet delikatesseløk


Ørret confit
Pepperrotkrem, petit pois-krem, jordskokkchips, spirer og karse




HOVEDRETTER

Ovnsbakt indrefilet av okse

Røstipotet, marinert sopp og spinat, sellerikrem, gulrot med rosmarinsalt, rosépeppersaus


Andeconfit med sambapølse

Potetkrem, spisskål og vårløk, ovnsbakt løk og bete med appelsinsaus


Kyllingfilet fylt med estragon og kapers

Røstipotet, glaserte rotgrønnsaker og spinat, karamellisert gulrotkrem, rødvinsaus




DESSERTER

Hvit sjokolademousse med sjokoladecrumble og jordbærkrem


Mangodelights og vaniljebavarois med timianmarengs og sorbet


Sjokolade- og karamellkake med kiwi- og myntecoulis og bringebæris






Sett sammen deres egen meny; velg forrett, hovedrett og dessert.


Menyvalg må være oss i hende senest ti dager før arrangementsdato. Eventuelle allergier må meldes fra senest tre dager før ankomst. Menyer serveres til min. 12 personer. Det må velges felles meny for hele selskapet. Alle priser er inkl. 25% mva. 




Priser
3-retter kr 595,- per person
2-retter kr 495,- per person
1 rett kr 329,- per person (hovedrett)


Last ned menyer
Skriv utSkriv ut