Konferansemat - Selskapsmenyer - Meet Ullevaal

Selskapsmenyer på Meet Ullevaal

MENY 1 kr. 595,-

Råmarinert Laks fra Frøya
Vårløkskrem smakt til med pepperrot, lakserogn, spiresalat og Syltet agurkgelé med eple og mynte


Pepperstekt indrefilet av okse fra Prima Jæren
Lun skogsopp og løkragu, parmesan og Brokolichips. Pastinakpure, potetrøsti med løpstikke
Sherrygastrik 


Solbærdelice på kokosbunn
Med Solbærfudge og mandeltuille


MENY 2 kr. 585,-

Carpaccio av Røkt hjort
Vesterbotten ost med steinsopp, aioli og syltet rødløk


Stekt Andebryst fra Gårdsand
Gresskarpuré, Saltbakt rødbete og Rosenkålflan 
Kirsebærsaus


Sjokolade- og Panacottadelight

Appelsin-og karamellsaus


MENY 3 kr. 575,-

Carpaccio av Sitrusgravet kveite
Ørrettartar, syltet argurk med eple og mynte 
Reddik, frisésalat og granateple


Lammemørbrad
Potet- og rotfruktpuré, vårløk og koriander 

Lammepølse med ramsløk, lammesjy og glaserte beter


Hvit sjokoladepannacotta
Pistasj- og tindvedsorbet


TILLEGGSMULIGHETER

Norske oster med marmelader, hjemmelaget kjeks og brød  kr. 95,-

Petit Four (3 stk) kr. 45,- 

Kaffe/te per person kr. 30,-


Menyvalg må være oss i hende senest ti dager før arrangementsdato. Eventuelle allergier må meldes fra senest tre dager før ankomst. Menyer serveres til min. 12 personer. Det må velges felles meny for hele selskapet. Alle priser er inkl. 25% mva. 


Last ned menyer
Skriv utSkriv ut